Supă de vită și orz III

Supă de vită și orz III
Supa de carne de vită și orz III este a fără lactate felul principal. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 416 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cartofi, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orzul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orz La Cuptor ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă De Orz De Vită, și Supă De Orz De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, combinați uleiul, ceapa, țelina, morcovii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
3
Adăugați bulionul de vită, orzul, frunza de dafin și cimbru și fierbeți până când orzul este înmuiat, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați vinul, cartofii și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați acum sosul de rumenire și condimentare dacă doriți ca supa dvs. să aibă mai multă culoare maro. Fierbeți încă 15 minute și adăugați varza. Lăsați să fiarbă încă 15 minute sau până când toate legumele sunt fragede. Sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Revista