Supa de carne de vită și orz III este a fără lactate felul principal. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 416 calorii, 26g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, cartofi, varză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma orzul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orz La Cuptor ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă De Orz De Vită, și Supă De Orz De Vită.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, combinați uleiul, ceapa, țelina, morcovii și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
3
Adăugați bulionul de vită, orzul, frunza de dafin și cimbru și fierbeți până când orzul este înmuiat, dar nu moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Grăsime De Porc înapoi
Orz
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Adăugați vinul, cartofii și carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați acum sosul de rumenire și condimentare dacă doriți ca supa dvs. să aibă mai multă culoare maro. Fierbeți încă 15 minute și adăugați varza. Lăsați să fiarbă încă 15 minute sau până când toate legumele sunt fragede. Sare și piper după gust.