Supă de vită și orz

Supă de vită și orz
Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de vită și orz ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de țelină, ceapă, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă De Orz De Vită, și Supă De Orz De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Coaste maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, roșiile, apa și bulionul; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3
Acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați orz; acoperiți și fierbeți cu 50-60 de minute mai mult sau până când orzul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrzOrz
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista