Supa de vită și orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $1.48 pe portie. O porție conține 343 calorii, 36g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cimbru, carne de tocană de vită, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de orz de vită pentru 2, și Supă De Orz De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați jumătate de carne de vită; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Scoateți din tigaie. Repetați procedura cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați prazul, morcovul și usturoiul; sotati 4 minute sau până se rumenesc ușor. Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Usturoi
Carne De Vită
Praz
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați apă și următoarele 5 ingrediente (prin bulion); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
7
Adăugați orz; gătiți 30 de minute sau până când carnea de vită și orzul sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.