Supă de vită și linte

Supă de vită și linte
Supa de vită și linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 219 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oregano, cutii de carton bulion de pui, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Linte De Vită, Supă De Linte De Orz De Vită, și Supă De Linte De Vită.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare până când începe să fumeze. Condimentați carnea de vită cu sare și piper, apoi puneți ușor în uleiul încins și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute. După ce s-a rumenit, scoateți carnea de vită și puneți-o deoparte, rezervând uleiul rămas în oală. Se amestecă țelina, morcovul, ceapa, usturoiul, coriandrul și oregano; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, încă aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă bulionul de pui, roșiile și carnea de vită rumenită. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când carnea începe să devină fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
3
După ce supa a fiert la foc mic 1 oră, adăugați lintea, recuperați-vă și continuați să fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 40 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LinteLinte
PătrunjelPătrunjel
SupăSupă
4
Presărați parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Revista