Supă de vită și linte
Supa de vită și linte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 219 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți oregano, cutii de carton bulion de pui, morcovi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 58 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 70%, care este solid. Rețete similare includ Supă De Linte De Vită, Supă De Linte De Orz De Vită, și Supă De Linte De Vită.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu-mare până când începe să fumeze. Condimentați carnea de vită cu sare și piper, apoi puneți ușor în uleiul încins și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 8 minute. După ce s-a rumenit, scoateți carnea de vită și puneți-o deoparte, rezervând uleiul rămas în oală. Se amestecă țelina, morcovul, ceapa, usturoiul, coriandrul și oregano; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, încă aproximativ 8 minute.
Se toarnă bulionul de pui, roșiile și carnea de vită rumenită. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când carnea începe să devină fragedă, aproximativ 1 oră.
După ce supa a fiert la foc mic 1 oră, adăugați lintea, recuperați-vă și continuați să fierbeți până când lintea este fragedă, aproximativ 40 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper, apoi amestecă pătrunjelul.
Presărați parmezan pentru a servi.