Supa de vită și fasole neagră este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați fasole, rotunde măcinate, condimente mexicane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Supă de fasole neagră de vită, Supă de legume de vită și fasole neagră, și Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gătiți carnea de vită într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când carnea de vită se rumeneste, amestecând să se sfărâme; scurgere. Întoarceți carnea de vită în tigaie; se amestecă condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
2
Mash 1 fasole poate cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
3
Adăugați piure de fasole și fasole rămasă în amestecul de carne de vită. Se amestecă ardeii și bulionul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, amestecați salsa și fierbeți, neacoperit, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier