Supă de vită și fasole neagră
Supa de vită și fasole neagră este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 425 calorii, 38g de proteine, și 12g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați fasole, rotunde măcinate, condimente mexicane și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce e bine. Încercați Supă de fasole neagră de vită, Supă de legume de vită și fasole neagră, și Supă De Linte Neagră Și Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită într-o cratiță mare la foc mediu-mare până când carnea de vită se rumeneste, amestecând să se sfărâme; scurgere. Întoarceți carnea de vită în tigaie; se amestecă condimentele.
Mash 1 fasole poate cu o furculiță.
Adăugați piure de fasole și fasole rămasă în amestecul de carne de vită. Se amestecă ardeii și bulionul; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, amestecați salsa și fierbeți, neacoperit, 5 minute.