Supă de vită și cârnați
Supa de carne de vită și cârnați ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,26 USD pe porție. O porție conține 360 calorii, 23g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, cartofi, condimente și țelină. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Supă de vită, cârnați și cartofi, Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită, și Seria De Supă De Vită - Partea 3: Supă Consistentă De Legume De Vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez la foc mediu-mare, carne de vită brună în ulei pe toate părțile.
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte. Cârnați maro pe toate părțile; scurgere.
Întoarceți carnea de vită în tigaie.
Adăugați roșiile, apa, ceapa și condimentele. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Adăugați cartofii și țelina. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.