Supă de vită de legume rapidă și ușoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rapid și ușor supa de legume de vită. Această rețetă servește 8. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 236 calorii, 30g de proteine, și 5g de grăsime. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână carne de vită măcinată, sare de mare, piper măcinat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este mare. Rețete similare includ Supă Rapidă De Legume De Vită, Supă Rapidă Asiatică De Vită, Legume Și Tăiței, și Supă de legume columbiană rapidă și ușoară cu lactate și fără grăsimi (Ajiaco Negro).
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare la foc mediu. Gatiti si amestecati carnea de vita macinata si curcanul macinat in oala pana se rumeneste complet, 7-10 minute. Se amestecă ceapa în amestecul de carne; continuați să gătiți și amestecați până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Scurgeți grăsimea din oală și reveniți la foc mediu.
Se toarnă apă și roșii în oală. Condimentează supa cu pudră de usturoi, sare de mare, busuioc și piper negru. Se amestecă baza de vită prin supă.
Adăugați legume amestecate congelate în oală; se amestecă.
Aduceți supa la fierbere, reduceți focul la minim și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fierte, 20 până la 30 de minute.