Supă de vită (Caldo de Res)

Supă de vită (Caldo de Res)
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Supa de vită (Caldo de Res) ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 386 calorii, 33g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână chuck de vită, sos fierbinte, dovlecei chayote și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este extraordinar. Supă de vită (Caldo de Res), Caldo de Res (supă mexicană de vită), și Caldo De Res (O Supă Mexicană De Legume De Vită) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați cuburile de chuck de vită și osul cu 10 căni de apă, usturoi și ceapă în oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se presară cu sare și se aduce la fierbere. Acoperiți și reduceți la foc mic. Se fierbe timp de 30 de minute. Apoi descoperiți și îndepărtați spuma și grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați morcovii, bățul de țelină, dovlecelul chayote, porumbul, dovlecelul și varza. Acoperiți și continuați să fierbeți încă 30 de minute. Opriți focul și serviți fierbinte cu pene de tei, sos fierbinte și tortilla caldă de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChayoteChayote
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
(24 De Număr)(24 De Număr)
Pană De VarPană De Var
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate37
Revista