Nevoie de un supă fără gluten și vegetariană? Supa de vară Dilled ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 9 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați prazul, jumătate și jumătate, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Squash De Vară Dilled, Supă De Ciuperci Dilled, și Supă De Pui Dilled.
Instrucțiuni
1
Se sotează prazul în ulei fierbinte într-un cuptor olandez până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați dovlecei și bulion. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 8 până la 10 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
4
Procesați amestecul în loturi într-un blender până când este neted, oprindu-vă să răzuiți părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă jumătate și jumătate și următoarele 3 ingrediente. Se răcește cel puțin 3 ore.