Supă de varză și năut

Supă de varză și năut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Kale și năut. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, cartofi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Supă De Varză Și Năut, Supă De Varză Și Năut, și Supă de Kale și năut cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Gatiti ceapa, usturoiul, frunza de dafin, sarea si piperul in ulei intr - o oala lata de 4 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand ceapa si usturoiul se inmoaie si incep sa se rumeneasca, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofi, varză, bulion și apă și gătiți, parțial acoperite, până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Reduceți căldura la minim, apoi adăugați naut și chorizo și fierbeți ușor, neacoperit, 3 minute. Aruncați frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
BulionBulion
ApăApă
KaleKale
3
Per porție: Calorii 283, grăsimi totale 13g, grăsimi saturate 4g, colesterol 16 mg, sodiu 433 mg, Carbohidrați 31g, fibre 5g, proteine 13g
4
Date Nutriționale
5
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate69
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista