Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de Kale și năut. Această rețetă face 6 porții cu 275 calorii, 14g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de ulei de măsline, cartofi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Supă De Varză Și Năut, Supă De Varză Și Năut, și Supă de Kale și năut cu lămâie.
Instrucțiuni
1
Gatiti ceapa, usturoiul, frunza de dafin, sarea si piperul in ulei intr - o oala lata de 4 pana la 6 litri la foc moderat, amestecand frecvent, pana cand ceapa si usturoiul se inmoaie si incep sa se rumeneasca, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Usturoi
Piper
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați cartofi, varză, bulion și apă și gătiți, parțial acoperite, până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute. Reduceți căldura la minim, apoi adăugați naut și chorizo și fierbeți ușor, neacoperit, 3 minute. Aruncați frunza de dafin și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Năut
Frunze De Dafin
Cartofi
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese