Supă de varză și fasole albă
Varza și supa de fasole albă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 972 calorii, 69G de proteine, și 62g de grăsime fiecare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de pătrunjel, crenguță de cimbru, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi bagheta, puteți urma acest fel principal cu Baguette și budincă de unt ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă De Varză, Fasole Albă Și Cârnați, Varză, fasole albă și supă de cartofi, și Supă rapidă de varză și fasole albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea în apă rece pentru a acoperi cu 2 inci la temperatura camerei cel puțin 8 ore sau înmuiați rapid (Vezi nota bucătarilor, mai jos).
Se scurge într-o strecurătoare.
Lipiți cuișorul în ceapă. Aduceți cârligele de șuncă și 3 litri de apă la fierbere într - o oală largă de 6 până la 7 litri, îndepărtând orice spumă, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, 1 oră.
Adăugați fasole, ceapă, pătrunjel, frunze de dafin, cimbru și usturoi și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când fasolea este aproape fragedă, 40 până la 50 de minute.
Când fasolea este aproape gata, curățați cartofii și tăiați-i în bucăți de 1 inch.
Adăugați cartofi și varză la fasole, apoi fierbeți, neacoperite, până când legumele sunt foarte fragede, 20 până la 25 de minute.
Îndepărtați cârligele de șuncă. Când cârligele de șuncă sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, aruncați pielea și oasele, apoi tăiați carnea în bucăți de mușcătură. Se amestecă în supă cu sare și piper după gust. Aruncați frunza de dafin și ceapa.
Întindeți untul pe ambele părți ale pâinii, apoi prăjiți-l într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, răsturnând o dată, până devine auriu, aproximativ 2 minute în total.
Serviți supa cu pâine prăjită.
* Fasolea poate fi înmuiată până la 12 ore, răcită. * Pentru a înmuia rapid fasolea: acoperiți fasolea cu apă rece cu 2 inci într - o oală de 5 până la 6 litri și aduceți la fierbere, neacoperită. Se fierbe fasolea, neacoperită, 2 minute, apoi se ia de pe foc și se lasă să stea, neacoperită, 1 oră. * Supa îmbunătățește aroma dacă este făcută cu 1 zi înainte, răcită complet, descoperită, apoi răcită, acoperită.
Îndepărtați orice grăsime solidificată și reîncălziți, subțierea cu apă, dacă este necesar.