Supa de varză dulce și acră ucraineană necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această supă are 150 de calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, unt, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Supă de varză dulce și acră, Supă De Varză Dulce Și Acră Cu Mărar, și Carne De Vită Dulce Și Acră-Supă De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, călește mărul și ceapa în unt până se înmoaie. Se amestecă varza și se sotează încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză
Unt
Măr
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă în stoc și oțet; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și amestecați zahărul, sarea, piperul, semințele de țelină și stafidele. Se fierbe, neacoperit, timp de o oră. Se amestecă untul de mere.