Supă De Varză
Dacă aveți în jur 50 minute pentru a petrece în bucătărie, supa de varza ar putea fi un excelent fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Acest hor d ' oeuvre are 169 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită conserve de roșii, piper, semințe de coriandru și semințe de fenicul. Este perfect pentru Iarna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă Colcannon (supă de cartofi și varză Irlandeză akan cu slănină), Supă De Varză, și Supă De Varză.
Instrucțiuni
Măcinați condimentele dacă folosiți condimente întregi: dacă folosiți condimente întregi (coriandru, fenicul, chimen), macinați-le într-un mortar și pistil sau într-o mașină de tocat condimente până când sunt bine măcinate.
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o oală de 4 litri, cu fund gros, la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și amestecați condimentele măcinate. Gatiti pana se inmoaie ceapa, aproximativ 5 minute.
Adăugați varza feliată în oală și amestecați pentru a amesteca varza cu ceapa. Dacă utilizați stoc nesărat, presărați varza cu 1/2 linguriță de sare.
Adăugați roșiile întregi conservate, cu sucurile lor, în oală. Se amestecă pentru a combina.
Adăugați bulion de pui în oală. Aduceți la foc mic și gustați pentru sare.
Adăugați mai multă sare după gust. Coborâți focul și acoperiți oala.
Lăsați să fiarbă timp de 20 până la 25 de minute sau până când varza este gătită bine.
Se presară piper negru proaspăt măcinat pentru a servi.