Supă de usturoi prăjită
Supa de usturoi prăjită este un fel principal care servește 9. Pentru 1,22 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 230 de calorii , 15 g de proteine și 9 g de grăsimi . Un amestec de apă, cartofi dulci, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Iarna va fi și mai specială cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 55% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Supă de parmezan cu usturoi prăjite și ciorbă de dovlecei prăjite și supă de dovlecei prăjiți .
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară de hârtie de usturoi (nu curățați și nu separați cățeii).
Tăiați vârful bulbului de usturoi.
Se unge cu ulei; înfășurați în folie rezistentă.
Coaceți la 425° timp de 30-35 de minute sau până se înmoaie. Se răcește timp de 10-15 minute.
Între timp, într-un cuptor olandez, căliți dovleceii, cartofii dulci și ceapa în unt până devin crocante.
Adăugați apa, bulionul, boia de ardei, piper și sare; stoarceți usturoiul înmuiat în tigaie. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când legumele sunt fragede. Se răcește ușor.
Într-un robot de bucătărie, procesați supa în loturi până când se omogenizează. Puneti totul in tava si incalziti. Se pune în boluri; deasupra cu brânză albastră.