Supă De Somon

Supă De Somon
Supa de somon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 377 calorii, 31g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, unt, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de somon cu icre de somon, mărar și cartofi, Supă De Somon, și Supă De Somon.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o oală de supă la foc mediu și gătiți ceapa, țelina și ardeiul gras, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
UntUnt
țelinățelină
CeapăCeapă
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați usturoiul după ce legumele încep să se înmoaie, 3 până la 5 minute și gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UsturoiUsturoi
3
Se adaugă făina și se amestecă până se dispersează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Adăugați cartofi, morcovi, bulion, mărar, sare și piper negru. Se amestecă și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când cartofii sunt fragede cu furculița, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
CartofiCartofi
MorcovMorcov
BulionBulion
MărarMărar
SareSare
5
Adăugați lapte, porumb și somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SomonSomon
PorumbPorumb
LapteLapte
6
Încălziți încă 5 minute. Se toarnă în boluri și se servește cu puțină brânză rasă deasupra, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista