Supă De Somon

Supă De Somon
Chowder de somon este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 546 calorii, 34G de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, fulgi de ardei roșu, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de somon cu icre de somon, mărar și cartofi, Supă De Somon, și Supă De Somon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cartofii în cuburi de 1/2 inch, apoi gătiți într - o cratiță grea de 1 până la 1 1/2 litru de apă sărată clocotită până când este fragedă, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge într-o strecurătoare și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Gatiti slanina intr-o oala grea de 5 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Turnați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din oală, apoi gătiți scallions, porumb, usturoi, cimbru, frunze de dafin și fulgi de ardei roșu în grăsime în oală la foc moderat, amestecând ocazional, până când scallions sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CimbruCimbru
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați lapte și smântână și aduceți doar la fierbere. Reduceți căldura la moderat scăzut, apoi adăugați cartofi, somon, slănină, sare și piper și gătiți, amestecând ușor ocazional, până când somonul este doar gătit și începe să se descompună în timp ce amestecați, 5 până la 8 minute. Se amestecă sucul de lămâie și sarea și piperul după gust. Aruncați frunza de dafin înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CartofiCartofi
PiperPiper
SomonSomon
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CremăCremă
LapteLapte
SareSare

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista