Supă de sfeclă și fenicul cu chefir
Supa de sfeclă și fenicul cu Kefir este o fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 146 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Funcționează cel mai bine ca o supă și se face în aproximativ 50 minute. Un amestec de bulion de pui cu conținut scăzut de sare, semințe de fenicul, bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Supă de sfeclă și fenicul cu chefir, Supă de sfeclă și fenicul, și Supă de sfeclă și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată, feniculul tocat și semințele de fenicul. Saut până când legumele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați sfeclă cubată și amestecați pentru a acoperi.
Adăugați bulion de pui și dați la fiert. Acoperiți; reduceți căldura la mediu-scăzut. Gatiti pana cand sfecla este frageda, 18-20 de minute. Supă de piure în loturi în blender. Reveniți la aceeași cratiță.
Bateți în 1 cană de chefir fără aromă și condimentați supa cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Reîncălziți supa.
Stropiți cu chefir suplimentar fără aromă; garnisiți cu frunze de fenicul.
Per porție:146 calorii, 9 g grăsime, 3 g fibre