Supă de sfeclă și fenicul
Supa de sfeclă și fenicul este o fără gluten, primar și vegetarian supă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 74 calorii. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bulb de fenicul, apă, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Supă de sfeclă și fenicul, Supă de sfeclă și fenicul cu chefir, și Supă de sfeclă de aur și fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Lăsați rădăcina și 1 inch de tulpină pe sfeclă; frecați cu o perie.
Așezați sfecla pe o foaie mare de folie de aluminiu; presărați sfecla cu apă. Înfășurați sfecla în folie; aranjați pachetul de sfeclă și ceapă pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până se înmoaie. Mișto.
Combinați bulionul, feniculul tocat și mărul într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când feniculul este fraged. Mișto.
Tăiați rădăcinile sfeclei; frecați pielea și tocați grosier. Curățați și sferturiți ceapa.
Adăugați sfecla și ceapa la amestecul de bulion în tigaie, amestecând pentru a combina.
Așezați jumătate din amestecul de sfeclă într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de sfeclă piure într-un castron mare. Repetați procedura cu amestecul de sfeclă rămas. Se amestecă oțet, suc, sare și piper. Întoarceți amestecul de sfeclă purificată în tigaie.
Puneți amestecul de sfeclă piure la foc mediu și gătiți 2 minute sau până se încălzește bine. Puneți supa în boluri și acoperiți cu smântână.
Se presară uniform cu frunze de fenicul tocate.