Supă de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă

Supa de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă este un fără gluten, fără lactate și primal supă. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de piper, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, Sfeclă de aur, verdeață și Torta de cartofi, și Farfalle cu sfeclă aurie, verdeață de sfeclă și nuci de pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați blaturile cu frunze de pe sfeclă, lăsând 1 in. de tulpini atașate. Spălați sfecla și frunzele, aruncând tulpinile dure. Puneți sfecla într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, acoperit; reduceți focul și fierbeți până când sfecla este fragedă când este străpunsă, 35 până la 45 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Îndepărtați pielea și tulpinile, apoi tăiați sfecla subțire transversal.
Tăiați frunzele de sfeclă transversal în bucăți subțiri. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Adăugați bulion și sfeclă feliată. Aduceți la fierbere. Se amestecă verdeața de sfeclă rezervată și se gătește până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Adăugați mai mult bulion dacă doriți. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.