Supă de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă

Supă de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă
Supa de sfeclă de aur și verdeață de sfeclă este un fără gluten, fără lactate și primal supă. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Un amestec de piper, ceapă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Paste Golden Beet & Beet Greens cu Ricottan și brânză Feta, Sfeclă de aur, verdeață și Torta de cartofi, și Farfalle cu sfeclă aurie, verdeață de sfeclă și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați blaturile cu frunze de pe sfeclă, lăsând 1 in. de tulpini atașate. Spălați sfecla și frunzele, aruncând tulpinile dure. Puneți sfecla într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere, acoperit; reduceți focul și fierbeți până când sfecla este fragedă când este străpunsă, 35 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se scurge și se lasă să se răcească.
3
Îndepărtați pielea și tulpinile, apoi tăiați sfecla subțire transversal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
4
Tăiați frunzele de sfeclă transversal în bucăți subțiri. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
5
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați bulion și sfeclă feliată. Aduceți la fierbere. Se amestecă verdeața de sfeclă rezervată și se gătește până se ofilesc, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă VerdeSfeclă Verde
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
8
Adăugați mai mult bulion dacă doriți. Condimentează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista