Rhode Island Clam Chowder ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 200 de calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de ceapă, piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de super. Încercați Supă De Scoici Rhode Island, Supă De Scoici Rhode Island, și Supă De Scoici În Stil Rhode Island pentru rețete similare.
Gatiti carnea de porc sarata intr-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Îndepărtați carnea de porc sărată, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Puneți carnea de porc sare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adaugă ceapa și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați lichid de scoică, cartofi și 6 căni de apă; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 12 până la 15 minute sau până când cartofii sunt aproape fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
6
Adăugați roșiile și scoicile; se fierbe, amestecând ocazional, 20 de minute. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Tomate
Scoici
7
Încălziți laptele și untul până aproape fierbe; amestecați amestecul în pudră. Se amestecă busuiocul. Puneți 1 lingură de frișcă în fiecare castron; pudră de polonic peste frișcă.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.