Supă De Scoici Rhode Island

Supă De Scoici Rhode Island
Rhode Island Clam Chowder ar putea fi doar supa pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 200 de calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 22. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Un amestec de ceapă, piper, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 23%, care nu este atât de super. Încercați Supă De Scoici Rhode Island, Supă De Scoici Rhode Island, și Supă De Scoici În Stil Rhode Island pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți scoicile, rezervând lichid; puneți scoicile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScoiciScoici
2
Gatiti carnea de porc sarata intr-un cuptor olandez la foc mediu 5 minute sau pana cand este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Îndepărtați carnea de porc sărată, rezervând 2 linguri de picături în tigaie. Puneți carnea de porc sare deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adaugă ceapa și se sotează 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați lichid de scoică, cartofi și 6 căni de apă; aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 12 până la 15 minute sau până când cartofii sunt aproape fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
6
Adăugați roșiile și scoicile; se fierbe, amestecând ocazional, 20 de minute. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
ScoiciScoici
7
Încălziți laptele și untul până aproape fierbe; amestecați amestecul în pudră. Se amestecă busuiocul. Puneți 1 lingură de frișcă în fiecare castron; pudră de polonic peste frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ChowderChowder
UntUnt
BusuiocBusuioc
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BolBol
8
Se presară cu carne de porc de sare rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
9
Serviți cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay
Nozzole le Bruniche este o expresie elegantă și distinctivă a soiului Chardonnay, cu un buchet curat și parfumat de fructe albe și tropicale compensate de ușoare nuanțe de pâine prăjită. Pe cerul gurii, acesta arată un echilibru superb de maturitate a fructelor subliniată de o aciditate proaspătă și structura corpului mediu, cu o impresie de ansamblu de complexitate delicată. Acestea se repetă în finisajul curat, persistent, care se termină pe o notă subtilă prăjită.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții22
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista