Supă De Scoici Din Noua Anglie

New England Clam Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 251 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scoici manila, lapte, maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cea Mai Bună Supă De Scoici Din New England, Supă De Scoici Din Noua Anglie, și Supă De Scoici Din Noua Anglie.
Instrucțiuni
De îndată ce vă aduceți scoicile acasă din Magazin (de preferință cu o zi înainte de a face supa de scoici) spălați scoicile cu apă rece și apoi puneți scoicile într-un castron cu suficientă apă sărată pentru a acoperi scoicile ( ar trebui să aibă gust de mare).
Puneți vasul în frigider. În următoarele 24 de ore scoicile tale își vor face treaba și vor sifona în apa curată expulzând cea mai mare parte a pietrișului pe care îl țin între scoici. Dacă scoicile dvs. sunt cu adevărat murdare, poate fi necesar să schimbați apa periodically.In o oală largă sau o tigaie saut cu capac, adăugați scoicile împreună cu 1/2 cană de apă. Acoperiți și aburiți la foc mediu până când toate scoicile s-au deschis.
Scoateți oala de pe foc și descoperiți.
Scoateți carnea de scoică din coji și transferați-o într-un castron. Aruncați scoicile nedeschise. Odată ce toate scoicile au fost decojite, turnați încet stocul de scoici peste scoici, lăsând ultima lingură de stoc împreună cu orice nisip din oală. Spălați oala. Agitați amestecul de scoici pentru a permite oricărui nisip să se așeze pe fundul vasului, apoi lăsați-l să stea un minut pentru a permite tot nisipul să se așeze pe fund. Folosiți degetele sau o lingură cu fante pentru a scoate scoicile de pe partea superioară a lichidului, având grijă să nu deranjați nisipul din partea de jos. Odată ce ați separat toată carnea, dați stocului câteva minute să se așeze, apoi turnați încet stocul de scoici într-o cană de măsurare a lichidului de 2 căni, lăsând în urmă ultimul pic de stoc și orice nisip. Ar trebui să aveți 2 căni de suc de scoici, dacă aveți mai puțin, adăugați apă pentru a face 2 căni.
Adăugați uleiul de măsline și slănina în oala curată și prăjiți până când cea mai mare parte a grăsimii s-a redat din slănină și începe să se rumenească ( dar nu până când este crocantă).
Adăugați ceapa și saut până când sunt fragede și rumenite.
Adăugați făina și continuați să prăjiți timp de 1 minut. Opriți focul, apoi adăugați bulionul de scoici și laptele.
Bateți împreună pentru a dizolva rouxul, apoi adăugați cartofii, maghiranul și frunza de dafin.
Puneți oala la foc mediu și aduceți oala la foc mic. Nu lăsați supa să fiarbă. Când cartofii sunt fragede, scoateți frunza de dafin și readuceți scoicile în oală. Odată ce scoicile s-au reîncălzit, supa este gata.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
![Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay]()
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.