Supă De Scoici Din Noua Anglie

Supă De Scoici Din Noua Anglie
New England Clam Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 251 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați scoici manila, lapte, maghiran și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Cea Mai Bună Supă De Scoici Din New England, Supă De Scoici Din Noua Anglie, și Supă De Scoici Din Noua Anglie.

Instrucțiuni

1
De îndată ce vă aduceți scoicile acasă din Magazin (de preferință cu o zi înainte de a face supa de scoici) spălați scoicile cu apă rece și apoi puneți scoicile într-un castron cu suficientă apă sărată pentru a acoperi scoicile ( ar trebui să aibă gust de mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De ScoiciSupă De Scoici
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Puneți vasul în frigider. În următoarele 24 de ore scoicile tale își vor face treaba și vor sifona în apa curată expulzând cea mai mare parte a pietrișului pe care îl țin între scoici. Dacă scoicile dvs. sunt cu adevărat murdare, poate fi necesar să schimbați apa periodically.In o oală largă sau o tigaie saut cu capac, adăugați scoicile împreună cu 1/2 cană de apă. Acoperiți și aburiți la foc mediu până când toate scoicile s-au deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scoateți oala de pe foc și descoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scoateți carnea de scoică din coji și transferați-o într-un castron. Aruncați scoicile nedeschise. Odată ce toate scoicile au fost decojite, turnați încet stocul de scoici peste scoici, lăsând ultima lingură de stoc împreună cu orice nisip din oală. Spălați oala. Agitați amestecul de scoici pentru a permite oricărui nisip să se așeze pe fundul vasului, apoi lăsați-l să stea un minut pentru a permite tot nisipul să se așeze pe fund. Folosiți degetele sau o lingură cu fante pentru a scoate scoicile de pe partea superioară a lichidului, având grijă să nu deranjați nisipul din partea de jos. Odată ce ați separat toată carnea, dați stocului câteva minute să se așeze, apoi turnați încet stocul de scoici într-o cană de măsurare a lichidului de 2 căni, lăsând în urmă ultimul pic de stoc și orice nisip. Ar trebui să aveți 2 căni de suc de scoici, dacă aveți mai puțin, adăugați apă pentru a face 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați uleiul de măsline și slănina în oala curată și prăjiți până când cea mai mare parte a grăsimii s-a redat din slănină și începe să se rumenească ( dar nu până când este crocantă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați ceapa și saut până când sunt fragede și rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați făina și continuați să prăjiți timp de 1 minut. Opriți focul, apoi adăugați bulionul de scoici și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
8
Bateți împreună pentru a dizolva rouxul, apoi adăugați cartofii, maghiranul și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
MaghiranMaghiran
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Puneți oala la foc mediu și aduceți oala la foc mic. Nu lăsați supa să fiarbă. Când cartofii sunt fragede, scoateți frunza de dafin și readuceți scoicile în oală. Odată ce scoicile s-au reîncălzit, supa este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista