Chowder reteta Scoica ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 1 oră și 7 minute. Această rețetă servește 4 și costă 2,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 319 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați slănină, cartofi, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Pudră De Scoici Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, Supă De Scoici, și Supă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 1/2 cană de ceapă, vin și următoarele 3 ingrediente într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când scoicile se deschid; aruncați orice coajă nedeschisă. Se strecoară printr-o sită căptușită cu pânză de brânză peste un castron, rezervând lichid de gătit și scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Scoici
Ceapă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Cuptor Olandez
Sita
Bol
2
Scoateți carnea din scoici; toca. Aruncați cojile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Scoici
Carne
3
Ștergeți tigaia curată. Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați slănină; saut 3 minute. Se amestecă 1 cană de ceapă, cartof, țelină și ardei roșu; saut 4 minute. Se amestecă făina; gatiti 1 minut. Se amestecă lichidul de gătit și 1/3 cană de apă; aduceți la fierbere. Acoperiți și reduceți căldura; se fierbe 30 de minute, amestecând ocazional. Se amestecă scoici, jumătate și jumătate și lapte; gatiti 1 minut sau pana se incalzeste. Se amestecă ierburile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
țelină
Cartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.