Supă de roșii prăjită cu Chipotle
Supa de roșii prăjită cu Chipotle durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 4 și costă $1.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 172 calorii. Acesta funcționează bine ca un preț rezonabil Hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. 693 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți busuioc, ulei de măsline extravirgin, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Supă de Tortilla de pui cu Chipotle și roșii prăjite la foc, Supă De Roșii Chipotle, și Salsa Picantă Cu Chipotle De Roșii Prăjite.
Instrucțiuni
Prăjiți roșiile, ardeiul gras, usturoiul, ceapa: Preîncălziți cuptorul la 400 F. Înveliți fundul unei tigaie cu margini sau a unei foi de copt cu ulei de măsline.
Aranjați roșiile și ardeiul gras roșu tăiate cu fața în jos pe foaie.
Așezați cățelele de usturoi și ceapa pe foaia de copt. Vopsiți ulei de măsline peste legume și presărați totul cu sare.
Coaceți la cuptor 45 de minute sau până când cojile roșiilor și ardeilor încep să se înnegrească.
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați-o să se răcească timp de 10 minute. Alegeți pielea de roșii și ardei roșu de pe roșii și ardei și aruncați-o. Cojiți cojile de pe usturoi și aruncați-le. Rezervați foaia de copt.
Puneți roșiile prăjite, ceapa, usturoiul curățat, ardeii prăjiți și chipotle într-un robot de bucătărie sau blender.
Adăugați orice lichid de roșii care poate fi lăsat în tava de copt. Răzuiți orice bucăți rumenite pe tigaie (nu bucăți înnegrite) și adăugați-le și în vasul robotului de bucătărie.
Pulsați până când aveți un pur aproximative dur, aproximativ 60 de secunde.
Se toarnă pur și simplu într-un vas mediu.
Încălziți supa la foc mic.
Se adaugă sare după gust.
Garnisiți cu o păpușă de smântână care a fost ușor subțiată cu apă și busuioc proaspăt feliat sau coriandru tocat.