Supă de roșii prăjită cu busuioc proaspăt pentru 2

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian hor d ' oeuvre? Supa de roșii prăjite cu busuioc proaspăt pentru 2 ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 133 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Supă de roșii prăjită cu busuioc proaspăt, Supă De Roșii Prăjită Cu Busuioc Proaspăt, și Supă de roșii prăjită cu busuioc proaspăt.
Instrucțiuni
Așezați roșiile, ceapa și usturoiul într-un 15-in uns. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt; stropiți cu ulei.
Se presară cimbru, sare și piper; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 400 de euro timp de 25-30 de minute sau până se înmoaie, amestecând o dată. Se răcește ușor.
Într-un blender, procesați amestecul de roșii și frunzele de busuioc până se omogenizează.
Se transferă într-o cratiță mare și se încălzește.
Garnisiți fiecare porție cu crutoane și busuioc suplimentar, dacă doriți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și Sparkling ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Laurent-Perrier la Cuvee Brut cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Laurent-Perrier La Cuvee Brut]()
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și singur îi permite lui Laurent-Perrier să fabrice 'la Cuv auree', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un proces îndelungat de îmbătrânire în beciurile noastre.De culoare aurie palidă. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat, cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi note de piersică de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente pe finisaj.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP crritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.