Supă de roșii prăjite cu busuioc proaspăt

Supă de roșii prăjite cu busuioc proaspăt
Supa de roșii prăjite cu busuioc proaspăt ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 98 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD per porție. Este perfect pentru toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Un amestec de crutoane de salată și busuioc opțional, sare, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 71%. Rețete similare includ supă de roșii prăjite cu busuioc proaspăt, supă de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și supă de roșii prăjite cu busuioc proaspăt pentru 2.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pune roșiile, ceapa și usturoiul într-un 15x10x1-in uns. tava de copt; stropiți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se presară cu cimbru, sare și piper; arunca pentru a acoperi. Se prăjește 25-30 de minute sau până când se înmoaie, amestecând o dată. Se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Procesați amestecul de roșii și frunzele de busuioc în loturi într-un blender până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Transferați într-o cratiță mare; căldură prin. Dacă doriți, acoperiți cu busuioc tăiat julienne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista