Supă de roșii prăjite cu busuioc proaspăt

Supa de roșii prăjite cu busuioc proaspăt ar putea fi doar rețeta fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană pe care ați căutat-o. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 98 de calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,12 USD per porție. Este perfect pentru toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Un amestec de crutoane de salată și busuioc opțional, sare, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 71%. Rețete similare includ supă de roșii prăjite cu busuioc proaspăt, supă de roșii prăjite cu busuioc proaspăt și supă de roșii prăjite cu busuioc proaspăt pentru 2.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400°.
Pune roșiile, ceapa și usturoiul într-un 15x10x1-in uns. tava de copt; stropiți cu ulei.
Se presară cu cimbru, sare și piper; arunca pentru a acoperi. Se prăjește 25-30 de minute sau până când se înmoaie, amestecând o dată. Se răcește ușor.
Procesați amestecul de roșii și frunzele de busuioc în loturi într-un blender până la omogenizare.
Transferați într-o cratiță mare; căldură prin. Dacă doriți, acoperiți cu busuioc tăiat julienne.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Ruinart, Vin. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 89 de dolari.
![NV Ruinart , Vin]()
NV Ruinart , Vin