Supă de roșii la apus
Rețeta Sunset Tomato Supp poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 10 minute . Acest aperitiv are 84 de calorii , 1 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfectă pentru iarnă . Mergeți la magazin și cumpărați roșii prune, sare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , ceea ce este foarte rău (dar încă reparabil). Rețete similare includ vinete la grătar și stive de roșii moștenite cu busuioc și coulis de roșii , supă de avocado, porumb, roșii și tortilla și cea mai bună supă cremă de roșii .
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez sau într-un ceainic mare, căleți morcovii și ceapa în ulei până când ceapa este fragedă.
Adăugați roșiile, bulionul, sare și piper. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 45-60 de minute sau până când lichidul scade puțin. se amestecă mărar; fierbeți încă 15 minute.