Supa de roșii din lumea veche se prepară în aproximativ 3 ore și 35 de minute, de la început până la sfârșit. Pentru 1,11 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 20 de persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 192 de calorii . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână pătrunjel, roșii din conservă, făină și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Vă este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sofrito portorican autentic din lumea veche , Cele mai bune batoane cu lămâie din lume și Cum să preparați cele mai grozave rulouri de lasagna din lume .
Instrucțiuni
1
Într-un ibric mare, combinați apa, coastele, oasele pentru supă, roșiile, țelina, ceapa, 1/4 cană de pătrunjel, sarea și piperul. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(mequite, Hickory Sau Arin)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
2
Adăugați morcovii și păstârnacul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 1 oră sau până când carnea și legumele sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Grăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Cu o spumieră, scoateți carnea, oasele și legumele. Strecurați supa și îndepărtați grăsimea; puneți înapoi în ibric tot ce a fost supă, cu excepția unei căni. Puneți supa păstrată deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Scoateți carnea de pe oase; tăiați-o cubulețe și puneți-o înapoi în ibric. Aruncați țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Tăiați păstârnacul, morcovii și roșiile în bucăți de 1,2 cm și puneți-le înapoi în ibric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
6
Adăugați pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
7
Într-un bol mare, combinați smântâna, făina, nucșoara, dacă doriți, și supa pusă deoparte; încorporați-o în supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Adăugați tăițeii. Gătiți și amestecați până se îngroașă și se încălzește (nu fierbeți).