Supă de roșii, carne de vită și orz

Supa de roșii, carne de vită și orz ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 322 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de țelină, apă, legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma supa de roșii, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu supă de roșii cu cremă de unt Mocha ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Carne de vită fiartă cu roșii cu orez brun și orz, și Supă De Orz De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratiță de 4 litri sau cuptor olandez, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere.
Se amestecă supa, apa, orzul și țelina.
Se încălzește până la fierbere, amestecând ocazional. Reduceți căldura la minim; fierbeți neacoperit aproximativ 15 minute, amestecând ocazional, până când orzul este fraged.
Se amestecă legumele amestecate congelate. Gatiti 6 pana la 7 minute, amestecand ocazional, pana cand amestecul este fierbinte.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de brânză.