Supă de rață și tăiței

Supă de rață și tăiței
Supa de rață și tăiței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 403 calorii. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână ghimbir, muguri de fasole mung, anason stelat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Supă De Tăiței De Rață Prăjită Chineză, Salată de tăiței Soba cu rață afumată, și Salată crocantă de rață mărunțită și tăiței pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți o oală mare cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați tăiței. Se fierbe până se înmoaie (4 minute). Clătiți sub apă rece; scurgere. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
3
Adăugați în bulion de oală, apă, jumătăți de scallion, ghimbir, anason, boabe de piper și 1/2 linguriță de sare. Se fierbe, apoi se lasă să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
GhimbirGhimbir
AnasonAnason
BulionBulion
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Puneți o tigaie mare rezistentă la cuptor în centrul cuptorului; se încălzește la 204°. se usucă rața. Folosind vârful cuțitului, scor pielea într-o cruce, având grijă să nu taie în rață; sezon cu 1/4 linguriță sare și piper. Prăjiți, pielea în jos, în tigaie până când termometrul pentru carne înregistrează165 (aproximativ 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Rață întreagăRață întreagă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuțitCuțit
CuptorCuptor
5
Porniți broiler.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Scurgeți grăsimea, întoarceți rața și fierbeți 6 inci de la căldură până când pielea este aurie (2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
7
Transferați rața pe placa de tăiat; lăsați să se odihnească 10 minute. Felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Tulpina bulion. Reveniți la oală, adăugați germeni; se fierbe 5 minute. Aranjați tăiței, rață și scallion feliat în boluri. Bulion de oală peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
PastePaste
VarzăVarză
BulionBulion
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate41
Revista