Supă de raci și crabi

Supă de raci și crabi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ciorba de crabi și crabi. Această rețetă fără gluten și pescatariană servește 6 și costă 3,17 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine, 60 g de grăsimi și un total de 664 de calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Mergeți la magazin și cumpărați cremă de brânză, gălbenușuri de ou, languste și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 42%, care este solid. Rețete similare includ un crab gumbo și un crab mai sănătos fără gluten ( Redux ), un crab gumbo și un crab mai sănătos fără gluten ( Redux ) și un crab gumbo și un crab mai sănătos fără gluten ( Redux ).

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o cratiță mare, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adaugati ceapa, porumbul si langustele si caliti aproximativ 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3
Adăugați smântâna, bulionul și carnea de crab și aduceți la foc mare, dar nu fierbeți. Gatiti aproximativ 10 minute pentru a se topi aromele, apoi reduceti focul la mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
4
Adaugati cartofii, ceapa verde, crema de branza si ardeiul cayenne. Ajustați condimentul cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Pentru a termina, amestecați cele 2 gălbenușuri, zeama de lămâie, pătrunjelul tocat și brânza rasă. Se pune în boluri de servire și se servește. Un fel de mâncare grozav.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic

Vin recomandat: Vin Spumant, Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio, Muscadet, Gruener Veltliner

Rastele pot fi asociate cu vin spumant, Chardonnay și Riesling. Deși diferite fructe de mare pot necesita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face treaba și nu va îneca aromele subtile. Ai putea încerca Bollinger Brut Special Cuvee. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista