Supă de pâine cu usturoi cu scoici
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați supa de pâine cu usturoi cu scoici. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă $1.99 pe portie. O porție conține 238 calorii, 10g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați unt, ierburi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Pâine Cu Usturoi, Supă de pâine cu usturoi și rozmarin, și Usturoi Și Scoici Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut cca. ceapa și usturoiul din unt și uleiul de măsline într-o cratiță de dimensiuni medii, așezată la foc mic până la mediu.
Adăugați un vârf sau două de sare și un pic de piper alb. Nu lăsați amestecul să se prăjească. Mici bule blânde ar trebui să se formeze în jurul marginii tigaiei și sunt un semn bun că căldura este pe măsură. Vor deveni o culoare de caramel auriu intens în aproximativ 30 de minute. Amestecați și urmăriți frecvent în timp ce gătesc.
Adăugați bulionul de pui, coaja de brânză, ierburile tocate și pâinea cu usturoi.Fierbeți încă 15 până la 20 de minute, amestecând des. Gust pentru condimente. Este posibil să aibă nevoie de puțin mai multă sare. Dacă se lasă să adăugați un vârf și lăsați-l să gătească încă 2 sau 3 minute.
Scoateți ce a mai rămas din coaja de brânză și aruncați-o.Pureați supa cu un blender de imersie.Puteți face supa cu o zi înainte, deoarece este adesea mai bună în a doua zi.
Serviți acest lucru cu scoici aburite (opțional) pe lateral și o stropire puternică de Parmigiano-Reggiano ras și câteva frunze de cimbru tocate.