Supă de pâine cu roșii: Pappa al Pomodoro

Supă de pâine de roșii: Pappan al Pomodoro ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 495 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, piperul, parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă de pâine și roșii (pappan al Pomodoro), Pappan al Pomodoro (supă de pâine și roșii), și Supă de roșii și pâine (Pappan al Pomodoro).
Instrucțiuni
Într-o tigaie de 12 inci, încălziți uleiul de măsline pe o flacără medie-înaltă până când este fierbinte, dar nu fumați.
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează câteva minute, până când ceapa este translucidă.
Adăugați roșiile tocate și sucurile lor și aduceți la fierbere. Reduceți la foc mic și lăsați să gătească până când roșiile încep să se înmoaie și să se descompună, aproximativ 5 minute.
Folosind o lingură de lemn, adăugați bucățile de pâine învechite și apă. Continuați să fierbeți până când toată pâinea a absorbit cât mai mult lichid posibil, dând o consistență asemănătoare alimentelor pentru copii.
Adăugați usturoiul și amestecați busuiocul. Condimentează, după gust, cu piper.
Lăsați supa să fiarbă în continuare încă 10 minute, apoi serviți imediat în boluri de supă încălzite.
Garnisiți, după gust, cu Parmigiano-Reggiano.