Supă de pui și legume

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Supa de pui și legume ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $1.79 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 175 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de orez, conopidă, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul alb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă de pui cu ghimbir cu legume, Supă de pui, legume și paste, și Supă de pui cu Farro și legume.
Instrucțiuni
Așezați ceapa și puiul într-o oală cu suficientă apă rece pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și se aduce la fierbere. Gatiti 30 de minute, sau pana cand carnea de pui este usor indepartata din os.
Scoateți puiul din oală, rezervând apă. Aruncați ceapa. Trageți toată carnea din oase, tocați și reveniți la oală. Aruncați oasele.
Așezați conopida, varza de Bruxelles, morcovii și sparanghelul în oală.
Se toarnă bulionul de pui. Condimentează cu pudră de usturoi și amestec de condimente fără sare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe 40 de minute.
Se amestecă orezul în oală. Continuați să gătiți 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Se amestecă mărarul în supă cu 5 minute înainte de servire.