Supă de pui și fasole neagră

Supă de pui și fasole neagră
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă supă de pui și fasole neagră. Această rețetă servește 6. Pentru 2,69 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 469 de calorii, 49 g de proteine și 15 g de grăsimi. Un amestec de porumb, coriandru, pudră de chili și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Taste of Home. Este perfect pentru toamna. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 50%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de fasole neagră și pui, supă de pui și fasole neagră și supă de fasole neagră de pui de sud-vest.

Instrucțiuni

1
Puneți o cratiță mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați pui; gatiti si amestecati 4-6 minute sau pana cand nu mai sunt roz. Rezervați 2 linguri bulion; adăugați bulionul rămas în tigaie. Se amestecă porumb, fasole, roșii, jalapeno, coriandru, pudră de chili și chimen. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se amestecă amidonul de porumb și bulionul rezervat până se omogenizează; se amestecă treptat în supă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Acoperiți porțiile cu chipsuri zdrobite și, dacă doriți, brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Revista