Supa de pui sub presiune este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 4 porții. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 463 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ceapă, morcovi, sare kosher și aripi de pui. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 13 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 60%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Elementele De Bază: O Oră Supa De Pui Oala Sub Presiune, Bulion de oase de porc (aragaz sau aragaz sub presiune), și Cum să faci bulion de pui în aragazul tău lent.
Instrucțiuni
1
Așezați aripile de pui, legumele, sarea și boabele de piper negru într-o oală sub presiune de 7 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Se toarnă suficientă apă doar pentru a acoperi totul. Nu umpleți deasupra liniei de "umplere maximă" a aragazului sau 2/3 pline. Acoperiți și blocați capacul. Aduceți la presiune la foc mare, aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la minim, astfel încât abia auziți șuieratul din oală. Gatiti 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Eliberați presiunea folosind dispozitivul de eliberare al aragazului (citiți manualul) sau răciți aragazul rulând apă rece peste capac timp de 30 de secunde. Deschideți cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Puneți o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză într-un castron sau recipient mare și strecurați bulionul. Aruncați solidele. Dați la frigider stocul peste noapte sau până când grăsimea se solidifică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Îndepărtați grăsimea. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile sau a se congela până la 6 luni.