Supă de pui, spanac și cartofi

Supă de pui, spanac și cartofi
Supa de pui, spanac și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 491 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,69 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți fasole garbanzo, apă, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de pui, cartofi și spanac, Supă De Cartofi Cu Spanac, și Supă de spanac și cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți coapsele de pui, bulionul de pui și apa la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să fierbeți până când puiul nu mai este roz în centru, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Scoateți coapsele de pui și lăsați-le deoparte să se răcească. Rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3
În timp ce coapsele se răcesc, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați cartofii, apoi strecurați lichidul de gătit rezervat în oală. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Tăiați puiul gătit în cuburi și adăugați la cartofii fierbinți. Gatiti 5 minute, apoi amestecati fasolea garbanzo, spanacul si piperul prajit; mai fierbeți încă 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și presară parmezan ras înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pui FiertPui Fiert
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista