Supă de pui, spanac și cartofi
Supa de pui, spanac și cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 491 calorii, 38g de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,69 USD pe porție. Este adus la tine de Toțiretete. 112 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți fasole garbanzo, apă, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este uimitor. Încercați Supă de pui, cartofi și spanac, Supă De Cartofi Cu Spanac, și Supă de spanac și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți coapsele de pui, bulionul de pui și apa la foc mic într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și continuați să fierbeți până când puiul nu mai este roz în centru, aproximativ 20 de minute.
Scoateți coapsele de pui și lăsați-le deoparte să se răcească. Rezervați bulionul.
În timp ce coapsele se răcesc, încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă ceapa și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute.
Adăugați cartofii, apoi strecurați lichidul de gătit rezervat în oală. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic și se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 25 de minute.
Tăiați puiul gătit în cuburi și adăugați la cartofii fierbinți. Gatiti 5 minute, apoi amestecati fasolea garbanzo, spanacul si piperul prajit; mai fierbeți încă 10 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și presară parmezan ras înainte de servire.