Supă de pui cu tăiței a bunicii
Supa de pui cu tăiței a bunicii durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,25 USD per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 131 de calorii, 12 g de proteine și 4 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Este perfect pentru toamna. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de lingură de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Supa de pui cu tăiței a bunicii, Supa cu tăiței de pui la cuptorul bunicii și supa cu tăiței de pui la cuptorul bunicii pentru rețete similare.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Albarino, Chardonnay Neacoperit
Sauvignon Blanc, Albarino și Chardonnay fără lemn sunt alegeri excelente pentru supa cu tăiței de pui. Chardonnay fără stejar sau ușor stejar funcționează bine cu supa standard de pui cu tăiței. Dacă aveți un bulion foarte aromat, încercați un Sauvignon Blanc. Dacă adăugați lămâie, optați pentru un Albariño. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Extra Dry]()
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.