Supă De Pui
Supa de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 24 și costă $ 1.96 pe portie. O porție conține 480 calorii, 37g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână ceapă, țelină, rozmarin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Încercați Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă, Supă de bile Matzo cu chifteluțe de pui și bulion de pui de casă, și Supă De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apă, pui, morcovi, țelină, ceapă, praz, sare de mare, usturoi, praf de usturoi, rozmarin, pătrunjel uscat și cimbru uscat într-o oală mare; acoperiți parțial oala cu un capac. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura și fierbeți până când puiul este complet gătit și căzând de pe os, aproximativ 2 ore.
Scoateți puiul din oală. Se amestecă pătrunjelul proaspăt până se ofilește, 2 până la 3 minute.
Scoateți bulionul de pe foc și lăsați să se răcească ușor. Se strecoară bulionul în recipiente congelabile de 2 până la 4 căni. Utilizați imediat sau înghețați.