Supă de praz și cartofi de iarnă

Prazul de iarnă și supa de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de unt, praz, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă de Praz de cartofi / Perfect pentru o zi rece de iarnă, Supă Prăjită De Dovlecei De Iarnă, Pere Și Praz, și Suc de fructe de iarnă, supă de praz și mere cu cidru Cr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală la foc mediu. Gatiti si amestecati prazul si ceapa pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 5 minute.
Se amestecă cartofii și bulionul de pui în amestecul de ceapă; fierbeți până când cartofii sunt fragede, 20 până la 25 de minute.
Se toarnă jumătate și jumătate în supa de cartofi și se continuă să se fierbe până se îngroașă ușor, încă aproximativ 15 minute.
Se amestecă brânza Cheddar, pătrunjelul, praful de usturoi, sarea și piperul negru în supă până când brânza se topește, aproximativ 5 minute.