Supă de porumb și șuncă

Supă de porumb și șuncă
Nevoie de un curs principal fără gluten? Ciorba de porumb și șuncă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, scallions, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Șuncă Și Supă De Porumb, și Supă de porumb și șuncă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați sâmburii de porumb de pe știulete și rezervați știuleții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
2
Încălziți 4 linguri de unt într-o oală mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați cimbru, ceapă, țelină, usturoi, 1 linguriță sare și toate, cu excepția a 1/2 cană fiecare miez de porumb și șuncă; gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Adăugați cartofii, știuleții de porumb și 5 căni de apă. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt foarte fragede, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați boabele de porumb rezervate și șunca și gătiți până când șunca se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
7
Adăugați scallionii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
8
Scoateți știuleții de porumb din supă și aruncați. Se amestecă smântâna grea și se gătește până se încălzește, aproximativ 1 minut. Puneți supa în boluri și acoperiți cu amestecul de porumb-șuncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
9
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista