Supă de porumb și șuncă
Nevoie de un curs principal fără gluten? Ciorba de porumb și șuncă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 555 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, scallions, usturoi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Pizza la grătar cu pesto de rucola, porumb și șuncă (VIDEO), Șuncă Și Supă De Porumb, și Supă de porumb și șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați sâmburii de porumb de pe știulete și rezervați știuleții.
Încălziți 4 linguri de unt într-o oală mare la foc mare.
Adăugați cimbru, ceapă, țelină, usturoi, 1 linguriță sare și toate, cu excepția a 1/2 cană fiecare miez de porumb și șuncă; gatiti 1 minut.
Adăugați cartofii, știuleții de porumb și 5 căni de apă. Acoperiți și gătiți până când cartofii sunt foarte fragede, 20 până la 25 de minute.
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de unt într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați boabele de porumb rezervate și șunca și gătiți până când șunca se rumeneste, aproximativ 6 minute.
Adăugați scallionii și gătiți până se înmoaie, aproximativ 1 minut.
Scoateți știuleții de porumb din supă și aruncați. Se amestecă smântâna grea și se gătește până se încălzește, aproximativ 1 minut. Puneți supa în boluri și acoperiți cu amestecul de porumb-șuncă.
Fotografie de Antonis Achilleos