Supă de porumb, piper și pui în stil peruan
Supa de porumb, piper și pui în stil peruan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 308 calorii, 33g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, suc de lămâie, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Porumb și dovlecei în stil peruan, Porumb de stradă la grătar în stil peruan pentru # SundaySupper, și Pui Prăjit În Stil Peruvian Cu Usturoi Prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți bulionul și puiul într-o oală mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până când puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească. Bulion degresat.
Adăugați porumb și ardei grași în bulion și aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic și gătiți până când ardeii și porumbul sunt doar fragede, aproximativ 5 minute. Între timp, îndepărtați pielea și oasele de la pui și tăiați carnea în bucăți.
Întoarceți puiul mărunțit în oală și amestecați pasta de chile după gust și suc de lămâie. Se toarnă în boluri și se presară pătrunjel.
* Aji amarillo este un chile portocaliu gălbui, Fructat-fierbinte din Peru. Găsiți pasta la piețele Latino.