Supa de porc și legume durează aproximativ 7 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 1,37 USD per porție, primești un fel principal care servește 9. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 366 de calorii, 20 g de proteine și 25 g de grăsime per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă. Această rețetă de la Taste of Home necesită căței de usturoi, piper, sare și morcovi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Supa Veggie de Porc cu Usturoi, Kaboburile de Porc Veggie și Pachetele de Porc „N” Veggie.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, rumeniți carnea de porc în ulei la foc mediu; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Transferați într-un 5-qt. Care gateste incet. Se amestecă ingredientele rămase. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până când sucurile de carne sunt limpezi și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch