Supă de plăcintă cu dovleac întreg

Supă de plăcintă cu dovleac întreg
Supa de plăcintă cu dovleac întreg este o rețetă fără gluten și lacto ovovegetariană, cu 6 porții. O porție conține 204 calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 1,2 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. 527 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un aperitiv accesibil pentru Ziua Recunoștinței. Vă este adus de Foodnetwork. Mergeți la magazin și luați smântână groasă, frunze de cimbru, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Cu un scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supa de plăcintă cu dovleac întreg, Supa de plăcintă de dovleac cu scorțișoară Marshmallows, Pepita Streusel și Whipped Crème Fraîche și Hummus dulce de dovleac cu semințe de dovleac prăjite.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Încinge cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Faceți un capac pe vârful dovleacului tăind în jurul tulpinii la un unghi de 45 de grade. Asigurați-vă că deschiderea este suficient de mare pentru a funcționa în interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
4
Îndepărtați semințele și fibrele cu o lingură de metal sau o lingură pentru înghețată și foarfece de bucătărie. Rezervați semințele pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
5
Ungeți exteriorul dovleacului și capacul cu ulei vegetal. Ungeți o cratiță rotundă suficient de mare pentru a ține dovleacul și puneți dovleacul înăuntru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
6
Combinați untul, ceapa, sarea, usturoiul, merele, bulionul de pui și smântâna groasă în dovleac gol. Puneți la loc capacul dovleacului pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Coaceți timp de 1 1/2 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți capacul.
9
Adăugați brânza de capră și cimbru și coaceți încă 30 de minute, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți dovleacul din cuptor și răzuiți ușor o parte din carne în amestecul de supă. Faceți piure cu un blender de imersie până la consistența dorită, având grijă să evitați părțile laterale și fundul dovleacului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Revista