Pește și porumb Chowder ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 513 calorii, 28G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.93 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Un amestec de frunze de mărar, biscuiți de stridii, condimente de fructe de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Supă de porumb de vară cu busuioc și pește alb, Supă De Pește, și Supă De Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți stocul în oală mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Într-o oală mare de supă la foc mediu până la mediu-mare, adăugați uleiul de măsline extravirgin, 1 rotire a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați slănina și gătiți câteva minute pentru a se rumeni, adăugați ceapa, țelina, cartofii, usturoiul, frunzele de dafin, cimbrul și porumbul. Pe măsură ce tocați și adăugați articole în oală, păstrați oala acoperită, astfel încât legumele să transpire mai repede și căldura să rămână prinsă în oală. Odată ce toate legumele sunt tocate și în oală supa, se adaugă stocul fierbinte și se aduce la fierbere, ar trebui să se întâmple aproape imediat. Condimentează eglefinul cu condimentele de fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Eglefin
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați eglefinul, acoperiți oala și reduceți focul la foc mic. Gatiti pestele 5-6 minute, apoi descoperiti si spargeti usor eglefinul in bucati. Se amestecă pentru a combina, apoi se adaugă laptele, smântâna și untul. Se fierbe și se reduce timp de 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Caracatiță Brite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
6
În timp ce praful se reduce, combinați arpagicul, mărarul și coaja de lămâie într-un bol mic ca garnitură opțională pentru supă. Gustă supa și condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Nonpareils Argintii
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Scoateți frunzele de dafin, puneți supa în boluri de servire și serviți cu biscuiți, sos fierbinte și amestecul de plante-lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Pentru Legare
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu indicii de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de preparate mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio