Supa de pește Tortilla ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 3,94 USD pe porție, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 42G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 691 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați chili serrano, ulei de măsline, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încearcă Supă de Tortilla prăjită la foc cu benzi de tortilla Ancho, Supă de Tortilla prăjită la foc cu benzi de tortilla Ancho, și Tortilla Crusted Pește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți fileurile din pește (sau cereți-i vânzătorului de pește să o facă), înfășurați-le și puneți-le deoparte la frigider. Clătiți bine carcasa cu apă, tăiați-o în 3 bucăți și puneți-o într-o oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Bomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați ceapa, usturoiul, serrano, cimbru, frunzele de dafin și boabele de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
3
Adăugați apă rece pentru a acoperi ingredientele cu 1 inch și puneți oala la foc mediu-mare. Aduceți-l la fierbere, îndepărtând orice spumă care se ridică la suprafață. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute. Se strecoară și se aruncă solidele, se condimentează cu sare. Face aproximativ 6 până la 7 căni stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Încălziți aproximativ 1/2 inch ulei vegetal într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Tăiați tortilele în benzi late de 1/2 inch. Prăjiți fâșiile de tortilla în loturi și scurgeți-le pe prosoape de hârtie; condimentați cu sare și piper cât sunt încă fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Benzi
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
1
Stropiți filetele de pește cu ulei de măsline și suc de lămâie și condimentați cu puțină sare. Acoperiți peștele și puneți-l înapoi la frigider pentru a marina cel puțin 15 minute, dar nu mai mult de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New York
Bomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
1
Încălziți stocul până la fierbere. Feliați peștele marinat în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
2
Așezați 3 bucăți de pește în fundul unui castron mare de supă. Se acoperă cu niște frunze de ceapă, roșii, avocado și coriandru. Se toarnă în stocul fierbinte și se strecoară într-o pană de var. Se acoperă cu fâșii de tortilla și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
Tortilla Benzi
Pană De Var
1 Ardei Arbol Uscat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Bomboane De Caracatiță Brite
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Pește în meniu? Încercați să vă asociați cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau Grcomner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Wild Horse Unbridled Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Cal Sălbatic Neînfrânat Pinot Noir
Acest Pinot Noir neînfrânat are arome generoase de cireșe, mure și vanilie cunote subtile savuroase. Este plin de corp, cu arome de fructe coapte și taninuri suple, făcându-lo potrivire bună pentru coaste scurte de vită fierte cu vin, ciuperci Portobello la grătar sau coapse de porc cu glazură balsamică de zmeură. Este delicios acum și ar trebui să se maturizeze frumosîn următorii cinci ani.