Supă De Pește Afumată
Chowder de pește afumat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 651 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,5 usd pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți unt, păstrăv, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Pește Afumată, Supă De Pește Afumată, și Supă De Pește Afumată.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță medie grea la foc mediu.
Adăugați ceapa;saut până la moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați suc de scoici, cartofi și cimbru. Acoperiți și fierbeți până când cartofii sunt fragede, amestecând ocazional, aproximativ 10 minute.
Adăugați jumătate și jumătate și păstrăv. Simmer 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.