Pastan și supă de fasole: Pastan e Fagioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1047 calorii, 67g de proteine, și 62g de grăsime. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Un amestec de grăsime de porc, sare și piper, pastă de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole), și Supă de Pastan și fasole: Pastan e Fagioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, încălziți grăsimea de porc și uleiul de măsline la foc mare până când aproape fumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați pătrunjelul și ceapa și gătiți la foc mare, până când sunt rumenite și moi, aproximativ 8 până la10 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește la foc mediu 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Pătrunjel
Ceapă
3
Adăugați bulionul de pui și fasolea gătită și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Fasole
4
Adăugați bucățile de paste și gătiți încă 5 sau 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
5
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 10 minute. Împărțiți în 6 boluri de servire, stropiți cu uleiul rămas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
8
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
9
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 6 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Legume
Morcov
Pui întreg
Pătrunjel
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.