Supă de paste și chiftele cu crutoane cu brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa de paste și chiftele cu crutoane cu brânză. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 698 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. 20 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cheddar, împachetați chiftele gata preparate, baghetă integrală și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mini Ciorbă De Chiftele Și Ravioli Cu Crutoane De Usturoi, Caserola De Paste Cu Chiftele Cu Brânză, și Supă de roșii de iarnă cu crutoane cu brânză.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și adâncă și prăjiți chiftelele timp de 5-10 minute până se rumenesc. Sfat în roșii, lapte, 200 ml apă și oregano și fierbeți timp de 10-15 minute, până când supa se îngroașă puțin.
Se toarnă în formele de paste și se fierbe până când fierte urmați timpii de ambalare. Între timp, faceți crutoanele cu brânză.
Încălziți grătarul la mare, puneți feliile de baghetă pe o tavă de copt și acoperiți cu brânza. Grătiți până se topește, păstrați la cald.
Când pastele sunt fierte, scoateți supa de pe foc și amestecați busuiocul. Împărțiți între boluri și serviți cu busuiocul și crutoanele cu brânză deasupra.