Supă de orz și linte cu Bietă Elvețiană
Nevoie de o supă vegană? Supa de orz și linte cu smog elvețian ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 10 și costă 1,14 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 153 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, morcovi, linte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Orz Și Linte Cu Bietă Elvețiană, Supă De Linte Cu Brânză Elvețiană, și Supă de linte și brânză elvețiană.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare, nereactivă, la foc mediu-mare.
Se adauga ceapa si morcovii; saut pana cand ceapa se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați 1 minut.
Se amestecă în chimen; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați 10 căni de bulion și orz; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți parțial și fierbeți 25 de minute. Se amestecă roșiile cu suc și linte; acoperiți și fierbeți până când orzul și lintea sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Adăugați smog în supă; acoperiți și fierbeți până când smogul este fraged, aproximativ 5 minute. Se amestecă mărarul. Condimentează supa cu sare și piper. Subțire cu mai mult bulion, dacă se dorește.