Supa de orz și carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $1.72 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, orz perlat, morcov și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Seria de supă de vită-Partea 2: Supă de vită și orz, Supă de vită și orz, și Supă De Orz De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
Tigaie
2
Adăugați ceapa, morcovul și țelina în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
În timp ce legumele gătesc, încălziți friptura de vită conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți, aruncând picăturile. Tăiați carnea de vită în bucăți de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Vită
Legume
Carne De Vită
4
Se amestecă usturoiul în legume; gatiti 30 de secunde. Se amestecă carnea de vită, orzul și ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 40 de minute sau până când orzul și legumele sunt fragede, amestecând ocazional.